Kommer min planering att hålla?

Idag har jag bestämt, att ta mig till gymet efter avslutad arbetsdag. Har packat ryggsäcken med träningskläder och den ligger i bilen, nu ska jag bara ha disciplin och komma dit. Inget att skylla på med andra ord, allt finns med för jag kollade ordentligt. Hoppas nu bara att det inte är smockfullt med folk, för det gillar jag INTE.
Sol och moln om vartannat är det annars på väderfronten och en aning blåsigt, men plusgrader. Måste hinna iväg och handla lite på lunchen nu också, för det är ganska tomt i kylskåpet (förutom matlådorna jag nämnt tidigare).
Men för att "överleva" senare delen av veckan också, behöver det bunkras lite.
Ebb på bröd och mjölk bland annat.
Annars börjar det närma sig tiden i månaden man som arbetare ser fram emot allra mest, löning. Fick mitt lönebesked nyss via jobbmailen och trots några sjukdagar, ser det helt ok ut i mängd. Värre blir det nästa månad, då jag som bekant haft en hel del semesterdagar (obetalda sådana) i februari. Men det bekymrar vi oss om då......
Ska ju sen i början av april ha semester igen (då betald) och får väl leva på "semesterkontot" då då, tills "nästa bidrag" dimper ner. (Direkt efter semestern denna gång, ganska bra planerat och tajmat....)
Lunchshopping -check, gymet -check...... ja jag har iallafall varit där, för första gången på ett år. "Värmde upp" med lite konversation i omklädningsrummet, då jag träffade på en bekant. Sen var det inte möjligt att dra på det mera, så hello maskiner....I'm back! Och så rädda de blev.... not. Snarare en gäspning och fullständigt ointresse för min person.
Tog bara en liten inskolning idag, med en omgång i varje maskin som finns i mitt sjukgymnastikprogram och fem minuter uppvärmningspromenad på bandet. Borde väl klara mig från träningsvärk, men det visar sig.
Ska nu göra visit minst varje måndag, så det blir ett naturligt inslag i den dagliga rutinen för starten på varje vecka. Ingen idé att ha en massa oöverkomliga mål som skiter sig redan nästa vecka, utan lugn och fin......
Smakade helt ok med en macka och kaffe som tilltugg till "ljuget", nu vid hemkomsten. Sen blir det frukt.
 
Får bli två I:or som illustration idag, istället för kort på gym-tant.......
 
.....för hon är iallafall mycket sötare hela veckan ändå. Trots sin oversize-ade poncho.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0