Snön försvann.......

....igen, skönt tycker jag! Från slasket vid hemfärden igår, till barmark idag. Visserligen lyser solen bara med sin frånvaro (än så länge) för det är helmulet, men det var uppehållsväder imorse. Blåser gör det dock fortfarande en hel del och nu har det även börjat regna, men känns som om det ljusnar något nu.
Dagens "väderrapport" avklarad i väntan på att micron ska leverera varma revbensspjäll med delikat sås. Därtill rikligt med äppelmos. Låter det som om jag är sugen......?
Maken skulle ta en shoppingrunda i Skövde förvarnade han om igår. Vi får väl se om han köpt nå't snyggt (utan att ha med sig smakråd). Framförallt behövde han joggingskor som inte ger blödande skavsår på hälen......
Men sen hade han några mer julklapps-presentkort att göra slut på.....kanske att det händer.
Kilade in på second hand under hemfärden och behövde (som vanligt) inte gå tomhänt därifrån.
Nää, maken hade inte ens kommit iväg, för det kom visst en massa mail emellan, eller hur det nu var han sa......
Då är det skarpt läge med slutpackning, vägning och låsning av väskor. Alla stora beslut tagna om vad och hur mycket.....
Inga problem att stänga dom i alla fall, trots ganska fullspäckade med skor, kläder och annat. Tröja nummer 2 (in making) får följa med och kommer delvis att kunna titulera sig "Made i Spain" alltså, hur stor del vet vi vid hemkomsten.
Har prov-vägt: handbagaget håller precis vikten och 5 kg tillgodo på den som ska checkas in, med en expanderbar dragkedja att öka platsen till hemresan. Ser bra ut så långt.
Nu ska vi bara heja fram Liverpool ikväll, på bortaplan mot Leicester.........
Ingen väckarklocka behövs sen till imorron.........
 
"Snövit"? nej snarare lortgris...... i väntan på hemresan från jobbet.
 
Nu får Liverpool hålla ställningarna även på mitt skrivbord, tills jag återvänder från söder.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0