Speciellt för mig......

......friterade thairestaurangen ananas istället för bananer som redan fanns på buffén. Behövde bara fråga och säga att jag inte gillade bananer, så fixade de detta. Blev vi mätta eller blev vi mätta.....
Sen åter hem och landa i tevefåtöljen (med inte så mycket att se ....) utan att inte ens idas sticka eller företa mig något kreativt över huvud taget, bara sitta och känna mig mätt, var vad orken räckte till.
Fick lite assistans med korken i min Sparkling wine bottle jag fick i förmiddags och kunde då iallafall mobilisera tillräckligt med energi för att lyfta glaset då och då.
Syster ringde och "bokade tid för att gratulera mig" på söndag och för att få fika såklart. 
Vi får väl se om jag orkar företa mig någon tur till loppis och second hand imorron. Maken landade i sängen och tittar på ishockey.
Fint väder även lördag morgon, eller kanske frampå förmiddagen om vi ska vara korrekta. Fixade till lite frukost och bestämde att det skulle bli en promenad, med avslutning på loppisen här hemma. Jag och stavarna travade iväg och precis som vanligt (tyvärr) ger både knä och häl på samma ben höljudda protester ifrån sig. Det är sååååå träligt, men den förutbestämda rutten på ca två kilometer skulle avverkas.....
Skämde bort mig med en Ramlösa citron i caféet och vilade lite i en av deras fåtöljer, innan jag gick varvet i lokalen. Hittade en sak som fick följa med, den sista ynka sträckan hem.
Maken åkte till Hjo för att titta på när Fagersanna IF fick stryk (visade det sig) och trakterades med stekt strömming vid återkomsten, av Inga som hittade detta bortglömda fiskpaket sen i torsdags. Har ju varit fokus på räkorna (i två da'r) som inhandlades samtidigt.
Nu när hon ändå håller på så att säga, kan hon ju baka en toscatårta också, tills imorron.........
 
När skymningen föll och solen sänkte sig igår, förflyttade vi oss.....
 
....till detta thailändska "paradis".
 
Bildbevis på att jag verkligen fick ananas i friterad variant.
 
Mera "belöning" då vi kom hem.....
 
En småfågel äter frukost, brukar mest vara kajor och skator numera.....
 
...och apropå "skator": Min frukost: rostade surdegsskivor, ägg, "må-bra-hutt", m.m. 
 
Saneringsarbetet tar ett tag tydligen.
 
Isen "pratade" idag........
 
En vilopaus med förfriskning innan loppis-rundan.
 
....och makens middag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0