Torsdag.......

.....är "förfesten" till fredag, som i sin tur är veckans sista arbetsdag. Hör Ni hur jag peppar mig själv inför helgens ledighet, som komma skall, om bara en dag!
Idag inga större dataproblem...än. Bara en superlång telefonlista jag fått på köpet och den förminskade texten på alla mailen kvarstår. Men vad gör det, på en torsdag.....
Har fått gratis frukostsmörgås idag, för det har varit möte med "överheten". Det blev en kvar, så även fredagens frukost "är räddad" och jag behöver inte dela med mig till kontorshunden, för hon är på annat uppdrag (ute på fältet) med husse imorron.
Ett litet snötäcke hade lagt sig under natten, det var mestadels på bilen man kunde se att det kommit något. Fick sopa av den i morse. Hoppas det aviserade kraftiga snöfallet på väderleksprognosen "missar" oss, för det räcker nu.....
Har jag väl tyckt länge, mest hela vintern, men ändå.
Imorron fyller syster år och nu hänger det på postdistributionen om hon ska bli nöjd med sina presenter. Har ropat in två saker på Tradera som jag vet hon vill ha, men de har inte anlänt än.
Den ena försändelsen låg i postlådan då jag kom hem, kanske den andra hinner fram till imorron. Nu är årsredovisningen, brev till barnbarnen och två födelsedagspresenter förpackade och "lagda på avgång" dvs. på hallbyrån.
Kan just undra om Inga orkar fixa revbensspjäll tills imorgon. Får ta och fråga lite försiktigt........
 
Klara för avfärd, två till brevlådan och två med destination Hjo.....
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0