Vad fort tiden går......

Igår var det redan ett år sedan mor fick sluta. En tillbakablick ger minnet av en väldigt fullspäckad och stressad tid under ett antal veckor i anslutning till detta förra vintern.
En "salig blandning" av positiva och negativa händelser under en intensiv period.
Först resan till Liverpool (som sextio-årspresent till mig själv) med fotbollsmatch på Anfield, se Steven Gerrard spela live, allsång, straffspark (förevigad på film) och vinst över Tottenham. Väckning på morgonen av telefonsamtal hemifrån om att mor var dålig, som kontrast.
Vid hemkomst, ytterligare samtal från vårdhemmet om försämring, besöken där utan att få någon mer riktig kontakt med henne. Sen systers födelsedagsfirande och dagen efter dödsbudet om mor. 
Tömning och avyttring av hennes lägenhet på hemmet, begravningsförberedelser ,fixa "stand-in" god man åt syster för dödsboets delning, få iväg den årliga god man redovisningen, födelsedagsförberedelser och fira egen 60-årsdag.
Nedmontering av alla köksluckor för omlackering och mitt i allt detta kom en del vänner förbi på födelsedagen för att gratulera. 
Nästa dag förflyttning till Stockholm för att under lördagen närvara vid dotterns vigsel i Stadshuset, med efterföljande lunch på restaurang. Barnvakt och brunch da'n därpå på bröllopsnatts-hotellet. 
Börja ta tag i allt pappersarbete till dödsboet vid hemkomst från huvudstaden, packa för Spanienresa med tre väninnor. Men det var rätt skönt under tiden därnere i Spanien, ett litet andningshål mitt i allting faktiskt.
Köket klart vid hemkomsten och begravning dagen därpå. Dotterns familj på besök hela helgen, med lilltösen i vattenkoppor.
Lämna in bouppteckning, fixa alla (fyra) deklarationer och fortsätta söka jobb. Bli kallad till jobb-intervju och inom en vecka ha nytt heltidsjobb igen......
Ja det hände en del där från mitten av februari till mitten av april år 2015. 
Önskar dock ett lite lugnare tempo och inte fullt så mycket omkastningar den närmaste perioden detta år.......
Men bara att "trava på" och se facit framöver, önska kan man ju alltid.....
Det blev gott om mat över från gårdagens gästabud, så vi har matlådor för första delen av veckan både jag och hostande maken. Vi får se om jag "utökar" utbudet med revbensspjäll också idag, för är allt lite sugen på det om jag ska vara ärlig.
Solen har kommit på besök, men det blir nog bara en snabbvisit verkar det som.
Sen var det snart måndag igen då........hur fort gåååååår  det inte?
 
Väderuppdatering: 21 februari 2016
 
.....och så tar vi lite matbilder (alltid retar det nå'n) revbensspjäll till söndagmiddag......
 
.....med milkshake till efterrätt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0