Vi är inte bästa vänner.....

.....teknikprylar och jag. Mycket "nya" vyer på skärmen idag då jag anlände till jobbet och bilder så storskaliga att hälften av informationen "försvunnit"  utanför skärmen.
Inte ens datatekniker kunde få ordentlig ordning på det, trots minst en timmas fjärrstyrning i morse. Det blev bättre, men inte bra.
Fortsättning följer imorron med en ny nisse....
Telefonen är fortsatt "tyst och snäll", men har börjat pipa lite så det hörs utan lurar om man sitter precis bredvid. Ja huvaligen vad man skulle kunna gå igång och störa sig på allt detta, men hjälper föga så bara att bita ihop och "inte bry sig", så länge det ändå funkar hjälpligt och inte högarna växer.....
En annan sak som är störande är de 10-11 minusgraderna som morgonen bjöd på.
Maken kom hem innan jag hittat sängen, men han mådde inte alls bra. Hade nog ätit något olämpligt för han hade fått stanna flera gånger på hemvägen och "matat diket", så han fick ringa återbud till sin tandläkartid idag.
Jag ringde till vårdcentralen för att se "om jag fått godkänt" på provtagningen och med mina mått mätt var det väl det iallafall.
Fick till och med veta att det fanns ett namn(diagnos) på det jag lider av, inte illa.....polymyalgi reumatica heter "farsoten", vilket innebär att man har smärtor och stelhet i muskler och bindväv, som visar sig genom förhöjd sänka och enda "botemedlet" är att hitta en lagom liten, bra dos av cortison. Så nu vet jag alltså.... äntligen en förklaring. 
Så var det tisdagsbesök på second hand igen då, har ju varit bortrest så de borde väl ha fått in lite nytt kan man tycka. Jo jag hittade några prylar och nu kokar Inga grönsakssoppa efter ett besök i lokalbutiken för inköp av tevetidningen. Då slank det med ett "kit" soppgrönsaker också......
 
Inte såååå illa ändå, nästan hela bakstycket (både långt och brett snart 70 cm) klart under semestern.
 
Soppa på g........
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0