In i dimman......

.....var det i morse igen. Lika mycket dimma idag som det var igår kväll, riktig dimma alltså ingen "festvariant" om någon dristade sig att tro det.
Nu har det klarnat upp i alla fall och solen lyser lite försiktigt. Om det är varmare än de -12 graderna som bilen visade på hitväg vet jag inte än..... utomhus då förstås.
Inne på kontoret fryser jag inte, för här är säkert runt +20. Strax plingar micron och jag får "mormorsbiffar" till lunch.
Därefter ska jag på shoppingturné åt arbetsplatsen: Kaffe toapapper, filter, tvål och sånt roligt......
Blir kort rast idag alltså, men gör inget för det är helg i antågande och jag har "dubbel-date" med handboll och "På spåret" ikväll då maken är funktionär på Möbel-cupen damer, där Fagersanna IF är arrangör.
Kanske att mitt nuvarande stickprojekt tar slut under kvällen också, spännande att se om det känns bra att göra fler av samma modell senare.....
Kanske ska köpa nå't gott till min tevekväll också kom jag precis på, men vad?
Även imorron "får jag roa mig själv", då ovan nämnda cup varar hela helgen. En trip till syster i Hjo och sen second hand-affärerna där, även denna helg då kanske.
I postlådan härhemma låg ett brev med nycklar till lägenheten i Spanien, det närmar sig......
Och det doftade såååååå gott av vitlöksbröd i affären, så det fick bli ett sån't. Två kilo spanska apelsiner och säsongens första semla att komplettera kvällen med, kan nog bli bra.
 
Hittade dessa på diskbänken, då maken redan gått på kvällspromenad igår, men frugan bad ju om en kopp kaffe mitt i förberedelserna.....undrar om han frös om fingrarna?
 
En "året-runt-tavla" till chefens rum hittad på loppisen i Fagersanna. Han kände igen motivet, sen höstens semesterresa sa han....
 
Vackert vinterlandskap.....mitt i industriområdet.
 
Innehåll: Spaniennycklar..... 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0