Mera......

.....eländig snö, om än i ganska ringa omfattning men dock hela tiden långsam "påfyllning".
Man får ändå vara glad över att ha ett kontorsjobb en sån här dag och slippa vara ute på fältet. Inte helt kul att halka runt i stora tunga bilar på små isiga, hala vägar, eller att sitta och vänta på reparation av bilen och veta att det kommer bli vääääldigt sent idag......
Visst har här varit lite körigt också med mycket telefonsamtal, men av två onda ting anser jag mig ha "tragit vinstlotten" idag.
På lunchen var jag ute och sopade fram bilen (i halvtid kanske man kan säga) och åkte för att hämta mina två inropade porslinspjäser från Tradera. For sen raskt vidare för att inhandla en "överrock" till min nya mobil, så den inte behöver frysa i vintervädret.
Därefter tillbaka till "telefon-tjatandet" några timmar. Väder, vind och väglag påverkar "tidtabellen" vintertid och det är en ren omöjlighet att säga när och var ibland. Förstår folk det?......ja ibland händer det faktiskt! 
Hann nätt och jämt hem, förrän det var dags att ta "kompis-stavarna" och trava upp till klippningen. Var det skönt, eller var det skönt, att bli av med den bångstyriga kalufsen. Det växer "som ogräs" numera.
Måttligt kul var det dock att styra sina steg så man inte halkade, här kom kompisarna till god användning. Vågade inte utmana ödet med nån promenad idag, då det är rena blankisen under nysnötäcket.
Får ta en kopp kaffe med nystekta vitlöksbröd till och beundra min fina skål och uppläggningsfatet istället.
Kanska, kanske kan det finnas nå't på burken att se också.....(förutom husletarprogrammet).
 
Bara till mig?
 
......mera "bara till mig",  favo-porslinet två nya medlemmar i min "Country Cottage-familj". Välkomna!
 
Nya "överrocken" i klassiskt svart......
 
Så såg det ut igår eftermiddag. Hur det var idag vet jag inte: Mörkt när jag åkte och tillika svart vid hemkomsten.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0