Sista söndagen......

....för den här gången, på Fagersannaloppisen. Nu har vi packat ihop och tömt våra bord, både loppis-kompisen och jag. Vi tar ett uppehåll på ca tre månader och återkommer till våren. I slutet av mars blir vår comeback är det sagt.
Sen har ju jag haft den dåliga smaken att sträcka mig lagom till nedmonteringen, men maken ryckte ut och bar. Det gick ganska bra att packa ner, då detta höll sig på en lagom höjd och nu finns allting inställt i "gäststugan".
Bara för mig att ta tag i då ryggen ger klartecken igen. Vi förväntar oss inga gäster nu på ett tag, så ingen brådska.....
Sen är det dags att ta sig an jobbet imorron igen, fyra lediga dagar vart tog dom vägen? Men blir ju mjukstart med en helgdag kvar, mitt i veckan. Sen är det skarpt läge igen och bara att mala på fram till semestern inplanerad i början av februari.
Kom precis på att alla tomtar och dylikt ska väck också.....lär inte lida av någon sysslolöshet direkt ett tag framöver. Även om jag har "pausat" loppisen.
Nu ska jag steka lite pyttipanna till morgondagens matlåda, sen får vi se om dumburken bjuder något intressant innan sängen får några timmars besök tills nya mobilens väckning ljuder. 
 
Ja nu är alla "fuskvantar" nedpackade och hemkomna. Dock inte dessa, de bor i huvudstaden, men får väl vila just nu då ägarna är på solsemester.
 
Nog mera troligt att det är behov av denna julklapp, som lillasyster hittade i ett av årets paket.
 
.......och då tar vi paus.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0