Udda blir jämt.....

....och jämt blir udda. Ja så var det sagt angående hämtningsschemat i datasystemet. Sen visade det sig att tekniskt sett var det lite mer att ändra på för att få det "på rätt köl igen" efter årsskiftets två udda veckor i rad.
Men vi jobbar på det......eller rättare sagt chefen har en del att ändra, så vi blir tillförlitliga igen när vi svarar på alla kunders frågor om när vi kommer och tömmer.
Dock är det inga problem för bilarna de kör som vanligt, men inte helt lätt att få tekniken att "fatta" hur det funkar i praktiken.
Telefonen har "varit flitig" idag, den har ringt stup i kvarten eller till och med lite mer än så. Den vanligaste frågan: "När tömmer ni nästa gång? för det är fullt......" 
Ja det kan jag relatera till för egen del också, såhär efter julen med alla gäster och julklappspappersrester.  
På hemvägen bunkrade jag upp med lite mer mat, två kassar inbaxade i framsätet på bilen (enklast så för att skona ryggen). Räknade sen med att maken skulle bära in dom i huset vid hemkomsten. Men se han hade "rymt", ut på motionspromenad. Bara att bära själv alltså och det gick ok.
Har sen ömsom glott på teve, ömsom förlängt mitt lotto-spel och bokat hotell med parkering inför Frankrikeresan i april. Såg tyvärr det sista på småkronornas förlustmatch. 
Nu ska jag bara boka p-plats till den närmast förestående semesterresan också. Pengarna rullar.........
Sen får vi se om det blir nån matlåda till morgondagen eller om Inga strejkar ikväll.
 
Nu väntar vi bara på ljusare tider........
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0