Väckning.....

.....först iform av ett par meddelandepip från sonen, vars hjälp jag bett om angående systers behov av ny teknik.
Han hade visst funnit några förslag på nätet angående skiv- kassett- CD-spelande apparater.
Sen strax före halv nio ringde telefonen: "Here comes the sun".....spelade så vackert där på sängbordet, vilket jag vaknade till.
Då var det vårdcentralen, som inte hade meddelat mig att jag skulle ta prover inom två veckor. Vilket nu hade hunnit passera sen jag fick nya recept. Fastande.....när öppnar Ni? Halv åtta. Jaha, insåg jag direkt innan jobbet imorron går inte och på lunchen, knappast fastande. Men har ju inte ätit än idag, startade hjärnan upp med som hjälp, trots nyvaken. Lika bra att få det ur världen och handla lite mat, samt få iväg det tjocka brevet.
Lite trött blir man, då man inte varit ute sen i lördags men det gick hyfsat bra med en yoghurt i bagaget att ta till efter sticket. Macka och kaffe smakade inte heller fel vid hemkomst och en lång pratstund med kompisen, via telefon är nu avklarad.
Vi skulle ju egentligen träffats idag, men får skjuta på det tills hon hämtar oss på flygplatsen nere i Spanien då hon reser dit redan på lördag.
En hel hord hungriga änder landade precis utanför köksfönstret, får se om jag kan hjälpa till med något.... 
Annars har Inga lite tvätt att mota in i garderob och lådor, samt en delikat middag att tillreda. Ja för ordern lyder precis så: Gör nå't gott!, vilket hon ännu inte hunnit ta tag i och tolka......
Det blev kycklingfiléer med rismix (både idag och i lunchlådan för morrondagen).
Ser nu fram emot Sverige-Spanien i handboll. Bra om Sverige vinner, men de är vidare till nästa omgång redan. Så det blir några till matcher att  se fram emot.......
Imorron till arbetet igen, vi får se om jag orkar en hel dag.....är ju lite "ringrostig" nu.
 
Då har vi smakat på "Christmas pudding", inte riktigt vår cup of tea vilket vi misstänkte. Men nu vet vi. 
 
"Stamgäster......."
 
...och mera sällsynta: Fru Domherre idag.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0