Beställt......och arga tanter.

Nu är fotbollsresan till London för att se Tottenham med barnbarnet nästan färdigbokad. Inklusive besök på Mme Tussaud's, för det var det också önskemål om. Det blir inte förrän i januari nästa år, men lika bra att vara ute i god tid och utanför den värsta turistsäsongen.
Annars har det idag varit "arga gamla tanters dag" och då menar jag myyyyycket äldre än den här tanten som svarar i telefonen. En av dom var arg för att vi flyttat de gemensamma tunnorna för långt bort från hennes hus, men ringde sen igen och frågade om hon kunde slänga i några andra gemensamma tunnor, dit hon hade en genväg. När jag sa att det gick lika bra, var hon inte så arg längre.......
Sen hade vi tanten som jagat sopbilen på cykel flera gånger för att få tömt sin tunna trots att det inte var dags, "men den var ju full"......... berättade chauffören att hon hävdat. Nu har vi förhoppningsvis rett ut vad som gäller och ändrat hennes abonnemang till ett som passar bättre.
Trodde jag..........följetong följer tydligen.  
Strax är det spagetti-time till lunch, väntar nu bara på att micron gör sitt.
Ett stopp på second hand blir det också på hemvägen, där jag förmodligen träffar de små barnbarnen med föräldrar. De stora finns redan hemma i Fagersanna och nu har även jag landat hemmave'.
Dags att steppa upp och fixa middag då kanske, alla 50 biffarna med tillbehör. Maken som varit på begravning åkte ner till affären och bunkrade mjölk alldeles nyss. 
Bara kavla upp och börja då då.........
 
Det börjar ta form......bara sy ihop och sticka luva kvar.
 
Titta mormor, jag hittade en kompis......
 
.....min cykelhjälm som vi ska köpa passade.
 
Vad håller Ni på med.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0