Fish n' chips......

.....var det väl inte riktigt till middag, utan "fish n' mash". Idag har jag bestämt att det ska vara en dag som jag inte gör nånting. Förutom att laga middag, bädda rent i sängen och vika tvätt. Blev visst lite rensa i kökslandet också då jag hämtade sallad till frukostmackan....
Men annars ska jag inte göra nå't, mer än lite sjukgymnastikövningar och kanske börja sortera papper för att slänga. Lite gammalt bröd skar jag också upp, var till slänten och dumpade två påsar och där hade skatorna fest.
Söndagsmiddag (kalkonfilé) ska sättas in i ugnen då den har tinat, men annars blir det inget arbete.....
Regnat ordentligt har det gjort framförallt i morse, men nu ser det ut att klarna upp. Till och med viss chans till sol verkar det som.
Efter lite papperssorterande blev jag så sittande vid teven för att titta på "Sömnlös i Seattle" och här sitter jag fortfarande och fortsätter titta på nästa program, medan maken gick ut på en långpromenad.
Om jag är flitig med mina övningar, kanske jag snart kan ta en kortare promenad för egen del......utan att det gör ont direkt. A bit of positive thinking........is that possible??
När jag nu är på rätt väg av att "tro det bästa", kan vi ju hoppas på lottodragningen då också ikväll.......
 
En god start på dagen.....
 
......och middag.
 
Inte bara skatorna hittade "brödgömman"........kom an då grabbar och tjejer....MAT!
 
....ok här är vi.....
 
Räcker det till alla då?
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0