I väntan på måndag.......

......avverkar vi söndagen. Solen skiner, men det blåser ganska bra och rätt som det är öppnar sig himlen. 
Maken skulle åka till Västerås imorron, men får tidigarelägga avfärden och omdirigera till huvudstaden. Då det återigen behöver nyckelräddas däruppe. 
Och eftersom han till skillnad från mig aldrig packar undan lite i förväg, så tillkommer ganska många moment att göra klart sådär huxflux.
Själv hade jag tänkt att ta en promenad till loppisen, men fick fixa middagen en timma tidigare än planerat istället. Nu passade även regnskuren på att ösa ner samtidigt som jag var klar för att börja promenaden. Vilket gjorde att det "sket sig" ändå, om man så säger.
Nu är klockan såpass mycket också att de strax stänger, får alltså bli nästa helg då.....
Alldeles nyss började maken sin färd mot Stockholm, faktiskt i rena kortbyxor, för dom och ytterligare kläder tvättade som bekant Inga igår. En del har tur.......för sånt funkar ju inte att snabbt få klart under "last-minute-blev-akut-förändringar". 
Imorron ska sen morfar och grabbarna på fisketur i Västerås, det paketet som han ropade in på en Tradera-auktion till förmån för VIK-hockey. Hoppas de får fint väder och god fiskelycka.... (skitfiske ska man visst säga!)
Få se vad jag kan hitta på istället.... javisst-ja jobbar ju åtta timmar, då var det ordnat.
Han satte iallafall på en stor kanna kaffe innan han åkte. Bara till mig nu då alltså.......
 
Vet inte vad denna skata hittat för godbit, men hon blev jagad länge av de andra.....sen rök det fjädrar ner på verandan. Är hon kannibal månne?
 
Akut-middag: Klyftpotatis och kycklingkebab.
 
Klar för avfärd......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0