Ja då får vi se.......

......om telefonen kommit på bättre tankar sen igår och beslutar sig för att fungera. Har ännu inte begivit mig till arbetsplatsen, men befinner mig i startgroparna för dagen.
Säger återigen att det är lysande med teknik......not. Har avverkat telefonbolaget med re-start, men det löste bara ytterligare uppkommet problem med linje som hängt sig.
Fortfarande får jag sitta och skrika till datorns högtalare och uppmana folk som ringer att göra detsamma...skrika alltså, så jag hör vad det säger.
Att få tag i telefonnummer så man kan ringa för att prata med någon är också näst intill omöjligt, bara mailkontakt och där visste de inget (efter två timmars väntan på svar) om just min sorts headset. På supporten för headset -märket svamlade dom också bara nå't, för att typ bli av med samtalet.
"Kontakta din leverantör"........
Jag hittade en gammal följesedel och har nu ringt ett nummer som ska återkomma. Jag gissar att det kanske kan vara byte av batteri som behövs i lurarna, men inte går det att bara åka ut på byn och köpa...o nej!
Det kan bara levereras via post tydligen av återförsäljare, för tillverkaren får inte sälja direkt till kund heller.
Det är tur att allting är smidigt och lättillgängligt numera........och måste beställas via nämnda återförsäljares hemsida.
I bästa fall får jag sitta och skrika även onsdagen, i sämsta fall längre....... alternativt "för evigt".
Ge mig styrka!
Tanten som ringde och skällde i förra veckan, hade laddat igen och tog en vända till att vädra sitt missnöje. Som tur var, hörde jag ju bara hälften nu då med anledning av de tekniska tillkortakommandena. Men hon skulle återkomma och prata med chefen, när han är tillbaka efter semestern.....
Tittade in till en kompis på hemvägen, för att diskutera transport av en säng och "spydde lite galla".
Inga fynd fanns heller på second hand att muntra upp tillvaron med, men maken hade iallafall städat när jag kom hem.........
 
"Hatobjekt" nummer ett för tillfället........
 
......medförde att företaget fick bjuda på mer än toa- och hushållspapper vid inköp idag.
 
Tröstätande framför datorn vid hemkomsten.............
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0