Nystädat på jobbet......

.....var det idag, då veckostädningen utfördes igår eftermiddag. Därför blir man lite förvånad då det mitt i korridoren ligger en stoooor hög, som välkomsthälsning.
Kontorshunden var oskyldig för hon hade inte hunnit anlända för dagen och hade dessutom vattentätt alibi för gårdagen.
Visade sig lite senare att en av chaufförerna skaffat hundvalp som ibland var med till jobbet. Den hade i ett obevakat ögonblick "lättat på trycket" utan husses vetskap. Men nu vet han.......
Kontorshunden gjorde en skeptisk ringdans runt högen och nosade lite försiktigt, innan husse offrade en av hennes bajspåsar på "lämningen".
På Facebook igår kunde man på "Tibrosidan" se en bild av en räv utmed Fågelviksleden. Den kan jag rapportera att jag nu har sett live också. I morse på min väg till jobbet var den ute och hade jagat, för den bar på ett byte i munnen. Tyvärr låg kameran i baksätet så något "snapshot" blev det inte på "händelsen", bara en muntlig rapport alltså.
Idag bjöd chefen på lunch, därför var Inga helledig igår kväll och kunde sjunka djupt ner i fåtöljen och bara glo på teve. Valde att se Barnmorskorna först och andra halvlek av fotbollen. 0-0 i paus, så fortsatt spännande (en stund) innan Portugal lade in den högre växeln och avgjorde. Då återstår frågan för kvällen: Frankrike eller Tyskland som motstånd i finalen? Håller och hoppas på Frankrike, men misstänker Tyskland dessvärre.....
Och ingen förmögenhet på lottodragningen igår, precis som jag förutspådde.....inte ens ett korvöre.
 
En hund-installation........
 
Spännande.....eller inte?
 
Full fart på Fågeludden i Strandstadshamnen och blåser gör det en del dessutom.
Säkert sim- och flygövningar för nästa generation måsfåglar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0