Semester.......

.....och utflyktsresor för "alla andra" känns det som. Men "ja' ä' inte bitter!" utan ha Ni era resor och utflykter nu, medan jag fortsätter jobba. Sparar lite på mina till längre fram och tar några fler tillfällen istället för att bränna av allt på en gång.
Sen har vi ju förstås kategorin som har ledigt jämt, där är det lite svårare att jämföra sig, då man bara har 25 dagar/år att komma med. Men å andra sidan är jag ju inte så gammal heller.....
"Always look on the bright side of life"........ kan man alltid påminna sig om, för att hitta det positiva i tillvaron.
Ibland får man kanske leta lite extra och stundtals undrar man....... men gör som Portugal: Ge inte upp!
Så fick han då sitt EM-guld med hemlandet, Ronaldo. Trots att han efter bara en kvart fick lämna planen skadad. Kamraterna fixade det åt honom i alla fall och nu har han inte så mycket mer han kan vinna i fotbollsvärlden.
Bara VM då förstås, annars har han "högar av pokaler" Madeira-sonen.
Framgångarna har nog stigit honom lite åt huve't, det är inte bra att bli föööör stor. Men igår var han ändå genuint glad och lycklig.  
Maken är som sagt på utflykt, kombinerat med barnvaktsjobb under faderns snickeriarbete i huset, medan modern skulle åka och hämta fler barn, tillsammans med bäbisen.
Själv får jag väl inhandla material till ett berg......med mormorsbiffar och göra klart tills torsdag. Tror inte det kommer att bli några klagomål på det.
Material finns lagrat i kylen och allt syarbete är avklarat. Men själva finliret (stryka och "montera")  får nog vila tills imorron, så också matlagningen. Nu ska jag bara vara.....framför teven med stickningen.
 
"Ute blåser sunnanvind"..........
 
Den här dynan har redan fått sin make-over (men här fortfarande i juleskrud)......
 
....resten ligger i denna hög, "inspektionsbilder" imorron kanske.....
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0