Spänn, lyft, släpa......

....är vad som gäller i sjukgymnastikprogrammet jag fått för knät. Så mellan samtalen på jobbet spänner och lyfter jag knät, samt släpar foten fram och tillbaka (sittande) för att böja leden. Vi får se om det blir något bättre på sikt.
Det är i alla fall fredag, alltid något, även om det regnar.
Fick vara matleverans åt sonen, som tydligen legat hemma sjuk sen förra helgen. Han var sugen på en kebabrulle till lunch.
Själv fick jag kålpudding när uppdraget var utfört. Nu återstår bara två timmar innan helgen tar sin början, även för mig. Vi får se om syster kommer och fikar imorron, hon ville det och tyckte att jag skulle baka tosca-tårta.
Men se det gick jag inte med på, hon får ta med "något gott", så bjuder jag på kaffet sa jag.
Har själv haft med fikabröd många gånger till henne, så nu är det dags för tvärtom förklarade jag. Som sagt....vi får se hur det går.
Har även idag haft "visit" utanför fönstret av unge master Mås. Idag hade han i alla fall gott om regnvatten att dricka ur pölarna, men han stannade inte så länge. Sen kom jag på vid hämtandet av kebabrullen, att jag ännu inte tagit kort på Tibros berömda (bespottade) offentliga konstverk: "Ös på". Avhjälpte detta när jag ändå passerade förbi. 
Fotboll i Fagersanna och fotboll från Frankrike, hmmmm..... vilket ska jag välja?? 
 
Döm själva! Här är iallafall "Ös på".......
 
Han var lite längre bort idag, vid cykelstället.....
 
.....och börjar så smått sträcka på sina vingar.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0