"Återhämtningstisdag"........

.....eller vad man ska kalla det. Hade några högar liggande sen gårdagen som bildade välkomstkommitté i morse. Men än så länge har det inte ringt lika mycket som under måndagen. Inte heller så mycket udda saker som igår, utan mer "straight forward" vanliga spörsmål och rutinändringar.
Dock ska de svaras på och göras, så fullt upp ändå men ingen stress......
Nu har jag också äntligen varit och köpt glödlampor, samt lite annat till jobbet. Så att man kan stänga dörren om sig igen på toaletterna och fixat mera kaffe. Då dök äntligen fastighetsskötaren upp med glödlampor, bara en timma efter att jag hade köpt och installerat. (Fel-anmälde i torsdags.... man kan inte säga att det går särskilt fort för en del.)
Men nu finns det reservlampor till nästa gång det händer.....
Second Hand väntar sig ett besök av mig vid hemfärden, det är jag alldeles väldigt säker på, så det får det bli.
Men ingenting fanns som ville följa med hem till Fagersanna idag.
Däremot har vi nu ikväll haft besök av en Teliaförsäljare, som vi har diskuterat fiberinstallation med. Nu gäller det att minst 40 procent tecknar intresse för det erbjudande vi fått i brev, för att det äntligen ska bli bättre fart på nätet. Så kom igen nu Fagersannabor!! nappa på erbjudandet för det verkar bli hyfsade kostnader i det stora hela om man kan samla både TV, telefon och obegränsad surf på en räkning. Detta istället för den "pyttipanna" med räkningar från flera håll som nu ska hanteras. Iallafall i detta hushåll......
Hursomhelst vi har bestämt oss, för som maken sa: "Jag vill ha fiber så jag kan använda det, innan jag blir gaggig".
Nu blir det teve-häng.........
 
Första grytan färskpotatis för iår......
 
....var bara tvungen att smaka till kvällsmat.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0