Då var det torsdag......

.....att ta hand om, så det snabbt blir fredag. Ja det tar ju den tid det tar och går inte att påskynda, men om man kan fylla dagen med innehåll känns det iallafall som om det går fortare.
På förmiddagen idag har jag "haft sällskap" av en måsunge, som sprungit runt utanför fönstret.
Chefen har varit och roat sig med att titta på kvalitén av matavfallet i utvalda tunnor, detta inne hos vår uppdragsgivare, Avfallshanteringen Östra Skaraborg. Sånt ska göras lite då och då, för att se om ytterligare information till fastighetsägarna behövs.
Efter jobbet får det bli en tur till syster i Hjo, där fanns visst några papper att ta del av och "hjälpa till med". Kanske hinner slinka in och kolla om något tyg faller i smaken också. Dags för lite förnyelse där hemma om jag hittar något tillräckligt fint.
Sen var det visst EM-fotboll igen, då man kommer hem, skönt att Inga gjorde mat igår...till imorron.
Fick lite kaffe hos syster, efter lite påtryckningar och sen kom hon på att hon själv ville ha sockerkaka, så det löste sig till allas belåtenhet. Även assistenten fick kaka, men kaffe hade han "inte lärt sig dricka" precis som min son. Assistent-grabben föredrog grönt te, som han är van vid från sitt hemland.
Hittade också ett tyg som nog blir bra till altanens dynor, när jag nu får tid och framförallt lust...att ta tag i det. Men då finns det hemma.
Maken är ute i regnet och promenerar, låg det en lapp på diskbänken om. Vi konverserar på det sättet mestadels, för imorse låg min lapp om Hjo-resan till honom då han vaknat. 
Lite kuriosa från igår: Symötet hade sex rätt på lottot, men i form av tre ordinarie och tre tilläggsnummer. Så nära men ändå så långt ifrån.......
Ytterligare "kuriosa".......idag är det exakt 19 år sedan vårt hus brann.
 
Stil-studie av mås-unge, modell något större......
 
Den sprang fram och tillbaka mellan asfalten och gräset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0