Solig söndag.......

.....att ta vara på innan arbetsveckan startar igen imorron. Sov väl lite länge kanske, men har iallafall hunnit äta frukost på förstukvisten i solskenet. Sen har jag även fått "ynnesten" att städa bort Fru Ands visitkort till tack för brödbitarna, från igår kväll.
Hann också ta en tur ut till Sörgårdens "Nött, nytt och fika" för det var evigheter sedan jag var där senast. Hade lite tillgodo kvar från då jag hade inlämnade alster hos henne och det handlade jag för idag, plus lite till.
Köpte en kryddkvarn med ramslökssalt, för den verkade spännande. Kommer ihåg då vi i Skara för flera år sedan (på en hälsomässa) smakade på ramslöksoppa som var väldigt god. Får prova med "sopptillverkning" framöver, även på tomatsallader var det "mumma" sa affärsinnehavarinnan.
Söndagsmiddagen är också överstökad, Inga förberedde igår, bara att koka ris och lägga in gurka kvar åt mig. Strax drar maken på bortamatch med U-laget till Korsberga. Själv får jag väl nöja mig med EM-fotboll......på teve.
Symötets Joker-rad är tydligen en bra kombo av siffror, för nu blev det 80 spänn, igen igår.
Det firade jag med ett glas vin till Englands premiärmatch i EM och det gick ju så bra....ända tills tilläggsminuterna. Då lyckades ryssarna peta in en boll till oavgjort och så var den glädjen bara halv. Men de förlorade ju inte iallafall......
Kaffe i trädgården kanske i väntan på match, med en glass därtill.
 
Förevigade "skådespelet" över sjön vid fyratiden imorse, då jag var uppe tillfälligt.
 
Precis anlänt till den lantliga idyllen......
 
....där man både kan fika.....
 
......och shoppa, det mesta.
 
Var ju tvungen att testa med detsamma.
 
Söndagsmiddag: Fläskfilégryta, recept: man tager vad man haver........ 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0