Är jag nöjd......

.....eller är jag nöjd, över beslutet att ta gymet igår. Jag visste ju detta, men känns faktiskt extra bra och bättre än jag trodde till och med, att ha det gjort.
Solen skiner, ny TV-tidning är på gång och second hand är öppet när jag åker hem. Att sen påsk-ledigheten "försvann i ett huj", får man väl ta med jämnmod och angripa denna "korta" veckas arbetsuppgifter istället.
Snart är det helg igen.
Även om det börjar mulna på lite nu när lunch-timman är till ända och att blåsten har tilltagit en del får man leva med. Tror att det var fotbollslandskamper på teve ikväll, vilket kanske piggar upp det också.
Åter till "korrekturläsningen" av nästa års avfallsföreskrifter, för att se om vi har några åsikter innan de spikas.
Och påsken är bortstädad ur jobblokalen, men både frukt och godis fanns det kvar på bordet.
Hemresan blev billig, ingenting kostar ju just ingenting och det var vad jag hittade idag. Några bekanta att heja på och byta ett par fraser med blev det hursomhelst.
Hemma i Fagersanna skiner solen och ingen vind att tala om. Tar nog en kopp kaffe på altanen i 23-gradig, full sol alldeles strax, innan den försvinner för kvällen. Det blev ett äpple istället och såsnart solen ånyo gick i moln vart det bara 12 grader, så sittningen blev inte direkt långvarig........
 
Har vi tur, kanske hon ringer nångång......
 
....en och annan liten lucka fanns kvar på himlen vid kvällningen.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0