Dymmel-onsdag......

....är det idag och bara skärtorsdag kvar att jobba, innan påsk-ledigheten tar vid. Tyvärr får jag nog avstå från färden till Blåkulla i år. Blir lite tight med tid, då jag slutar fyra och förmodligen redan har huset fullt av gäster.
Ska bli kul att träffa alla "busbarn" igen, har inte sett dom sen jul. Morfar, pensionären  har ju hunnit visitera huvudstaden efter det, men inte jag (den hårt arbetande).
Kontorshunden var idag med chefen på tjänsteresa, så jag fick hela smörgåsen för mig själv (och en nybakad bulle från igår). Men hon hann tillbaka lagom för att få resterna av min sallad med köttfärsröra.
Ska under "lunchen" inhandla lite "påskgodis" till dom som ska jobba, trots att det är helg. En blandning av nyttigheter och godis har jag tänkt och förankrat hos chefen.
Lite mer saker till vårt eget helgätande blir det samtidigt. Två flugor i en smäll, även kallat smart samordning (om jag får säga det själv). Hann även komma ett sms om paket som fanns till avhämtning, bra! När jag betalat och lastat alla kassar och paketet i vagnen, lyfte jag blicken och såg Life-butiken mittemot. Javisst ja skulle ju kolla skor, medan rabatten fortfarande gällde. Flåsade in där med en överlastad kundvagn och provade sandaler. De verkade bra och stressad redan, togs ett snabbt beslut och jag var med nya skor.
Maken skulle (på eget initiativ) städa av huset idag........
Jag får ta tag i mina loppissaker vid hemkomst, som står i gäststugan och "blockerar" användning för gäster.
Kul det känns....not! men nödvändigt då det skjutits upp bara, sen hemtagning från loppisbordet vid nyår.
Koka en hel gryta med ägg måste också göras, så det finns färdigt att måla på för barnbarnen.
Men först prova sandaler ordentligt (var en veckas öppet köp) och en låda nya kläder. Detta är nu gjort och resultat: Förmodligen väldigt bra sko-köp (visar sig på semestern, men verkar mycket lovande) och halva innehållet i paketet får returbiljett. Den andra halvan kläder får stanna hos mig, för dom både passade och föll i smaken.
Omdisponering av loppisprylar utförd och äggen kokar på spisen. Nu är det bara att fixa returpaketet, innan jag kraschar i fåtöljen.
 
Kycklingarna kacklar på kärringduk i hallen.......
 
Reseplanering pågår i påskriset i vardagsrummet.....
 
.....och tuppen har laddat äggen på bordet.
 
Såhär ser de ut mina nya sandaler.......
 
.....och imorron drar dom som har tid.....in i skymningen.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0