Ettårs-jubileum......

.... är det idag, för företaget där jag jobbar. Precis ett år sedan de tog över sophämtningen i Tibro, Hjo, Karlsborg och Töreboda. Nu har ju inte jag varit med hela denna tid, men nästan och alla får vi en jubileumsmacka till "nyinsatt" eftermiddagskaffe (bara speciellt för idag). 
Det har snöat litegrann under förmiddagen, men verkar vara väderlek så att det inte kommer att ligga kvar så länge. Vi får hoppas (i alla fall jag) att inte den stora snöstormen sätter fart, senare idag.
Annars är det dags att ta en tripp till hårfrisörskan efter jobbet, så att hon kan bringa den ordning som går på kalufsen. Det har hunnit bli långt (med mina mått mätt) igen och ska bli skönt att slippa lite av manen.
Dock behöver jag inte ägna så mycket tanke åt vilken frisyr jag ska ha,  då det mer eller mindre ger sig självt i och med det sedan minst trettio år tillbaka valda utförandet och att "klipperskan" redan vet vad jag föredrar.
Först ska dock lunchen ätas när micron släpper ut den och sen ska jubileumsmackorna hämtas.......
Fick min köttbulle-macka medan jag väntade på att datorn skulle uppdatera sig innan den gick att stänga av vid hemgång. Vilken tur att det fanns sysselsättning under tiden.
Hemma har jag varit ute på en "promenad" till frissan i snöslask. Nu är det mörkt så man slipper se eländet. Hoppas kan man ju alltid att det har försvunnit tills morronen......
En ny sats "ingefära/honung/citron-huttar" har Inga kokat, samtidigt som det blev lite pasta till imorron. Två apelsiner har jag pressat i min nya kökshjälpreda och druckit upp. Fara för C-vitaminchock kanske.
En sittning vid teven väntar: Att det finns folk som går på pajasens "budskap" i USA och röstar på honom är skrämmande, mycket skrämmande för alla oss i övriga världen också. Jag bävar för vad han skulle kunna ställa till med som president "over there". Inte ens de etablerade republikanska politikerna vill ha honom som sin kandidat.
Det säger en del.....
 
Jooorååå, att mötas av denna bilden varje morron då man slår på jobbdatorn, kan man stå ut med.
 
"Skafferiet" är laddat........med frukt och nykokt shot.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0