Fredags-kaka och AW........

Kakan får alltså ut och se sig om innan den tar slut, vilket nog inte tar så lång tid när väl chaufförerna har kört klart för veckan.
För övrigt var det -7 grader vid avfärd till arbetet. Solen kom så småningom på besök och jag antar att det är något varmare nu då.
Visst är det fredag och det är ju väldigt positivt, men det har varit en "sån där dag" idag. Allt möjligt och omöjligt i en salig blandning. Sen mitt i alltihop kom en leverans tunnor, vars ankomst skulle aviseras en dag i förväg, levereras innan chefen gick på semester eller alternativt efter att han är åter.
Allting sånt fallerade och jag fick akut överge min telefon och visa chauffören (för övrigt en väldigt trevlig sådan) till rätt (iallafall ett hyfsat) ställe för avlastning.
Förutom detta en massa udda saker att "leka detektiv" med och lite frågor angående hur den nya telefonväxel-leverantören egentligen fungerar i vissa detaljer.
Allt medan jag ska nöja mig med en "gourmetportion från frysen" nu till lunch, för att förhoppningsvis finna något godare ikväll på after work. Micron ringde precis.....
Som sagt det är "one of thoose days" då även mitt headset till telefonen fick för sig att ta semester. Alla som ringde (som tur var inte så många, bara internt) hörde mig, men jag hörde inte dom. Ingen hade nån bra idé om åtgärd.... slutligen i desperation och sista utväg "bytte jag port" i datorn för sladden mackapärerna emellan och då! hände nå't. Så nu kan jag alltså titulera mig teknikexpert resten av dagen, eller hur?? och strax åka iväg på AW.......
Hittade en parkering snabbt och nära faktiskt, hade förväntat mig lite svårigheter på det området.......också. Men "plain sailing" så långt. En stunds mat och tjat med gamla vänner och nu är jag hemma igen, nästan i tid för Let's dance. 
Imorron väntar assyrisk lunch, då vi är bjudna till våra kulturvänner på just mat från deras hemland. Ska bli spännande.......
 
Banankake-bevis......
 
Mot ljuset....eller är det "in i dimman", målet är iallafall after work.
 
Då väntar vi två bara på de andra två då, med utsikt över "gamla Posthuset" (vilket bara är den inklämda lilla röda delen i mitten.
 
Bara att hugga in på den italienska buffén, efter att ha betalat "inträdet".
 
....och hemma har vi fyllt fruktfatet inför helgen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0