Internationella kvinnodagen.....

.....är det idag och jag ska "ta igen" vad jag hoppade över igår. Det var trevligt med fikabesök igår istället för gymet och presenter fick jag också. Sen kom vi överens om att en av alla mina tröjor som bara hänger där på stången i datarummet var mogen för en förändring, så den flyttade till ett utmärkt hem och kommer att få det bra.
Det blev lite teve, men kände hur trött jag var efter en ganska sömnlös natt mellan söndag och måndag. Så jag tog beslut om att förflytta mig till sängen och se "Trettio grader i februari" därifrån. Som tur var spelade jag in det också, för kommer bara ihåg inledningen.....
Har med andra ord sovit både mycket och gott denna natt och hoppas att energinivån ska bistå mig resten av dagen, så det räcker till allt som är planerat.
Först jobbet då, sen gymet följt av second hand och därefter vernissage på en ny utställning hos Tibro museum: "Kvinnor i Tibro", ska bli intressant.
Mildväder och förhoppningsvis ordentlig snösmältning, (inget nytt av nederbörd har tillkommit under natten i alla fall) så hoppas jag det förblir......
Chefen drar på semester en vecka från imorron, så nu är det "upp till bevis" igen. Hoppas han får en skön, avkopplande vecka med skidåkning.
Gymet avklarat, second hand "dammsuget", snabbhandlat på Förr&Nu och vernissagen besökt. Matlåda fixad (pulvermos och tjockkorv blir det imorron), ska bara avsluta "ljuget" också.
Tror nog jag ska sova gott inatt också, är rätt mör vid det här laget.
 
Förutom present till mig igår, hade kompisen med ett par sockar till Ia som hon stickat!
 
Så följer några bilder från utställningen om Tibros kvinnor genom åren.....
 
....inklusive några eleganta hattar från förr.
 
Ja det är bara att gå och se, kanske tar en tur till dit längre fram, för det var ganska trångt idag.......
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0