Minusgrader.......

.....det ingick inte i planen för vår. Men så var det, strax efter sju i morse och konsekvensen, bilruteskrapning.
Men nu skiner solen och det har blivit bättre, på den fronten.
Annars var det inte direkt roligt igår, trots stort utbud av idrott att se. Ibland går det inte som man vill, eller lagen har "planerat". Visst är det alltid rätt lag som vinner för någon, men så var inte fallet för den här tanten på söndagseftermiddagen. Svenska damhandbollslaget fick en lektion av ryskorna och det enda positiva var väl att Tibrotjejen Wallén hade en riktigt bra dag, men då inte resten av laget hade det gick det som det gick och slutade med storförlust.
Sen såg det väldigt bra ut för Liverpools räkning första halvleken av matchen och en bra bit in i den andra, men så "sket sig" det också i slutminuterna.
 Vad det anbelangar söndagens middag, hittade jag kycklingfiléer och kinamix i frysen, så vi behövde inte gå hungriga. Räckte även till min matlåda idag......men maken är nog inte ledsen, för han avstår gärna ris.
Det ena stickprojektet som startades i lördags är slutfört, medan det andra kommer att ta lång tid i anspråk.
Apropå eventet Vårkänslor i Folkets Park, så var det ett riktigt trevlig initiativ med mycket att se och smaka på för den som var hugad. Handlade en del gjorde jag ju också. Mer kan det eventuellt bli framöver med ledning av vad jag upptäckte bland de lokala utställarna.
....och så var det då "måndagsnöje" igen, innan jag återvänder hem idag. Bara några timmar kvar till "start"!
Uppgiften utförd ännu en gång och nu efteråt, efter dusch och med ett glas egengjord citrondricka känner jag mig rätt nöjd.....tills det är dags nästa gång.
Vad dumburken bjuder återstår att se om en stund, sen sover jag säkert gott inatt.
 
 
Det dög till middag både igår och idag.....
 
Fick beställning på "fuskvante special", här är min tolkning. Vi får se om den går hem......
 
.....och såhär ser den ut på.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0