Visit och schlager......

.....är väl huvudingredienserna idag. Har precis ätit frukost, samt suttit ca tio minuter och väntat på en automatisk uppdatering av datorn. Tänk vad man kan "irritera sig" på småsaker egentligen.
Nu ska jag betala några räkningar, för övrigt tror jag faktiskt att second hand- och loppis-marknaderna får ledigt från mig denna lördag. Kors i taket! 
Kompisen drar idag ner till Spanien igen, för en ny arbetsperiod. Skulle gärna följt med, inte för att jobba utan för att tala solen och vårvärmen tillrätta att dra sig norröver.
Behöver som sagt inte bry mig över vad vi ska ha till lunch, då vi ska "på visit" och få förtäring.
Det är plusgrader på termometern, men solen......... var är den?
Liverpool spelar imorron, så hela resten av eftermiddagen "är ledig", ända fram tills "Mellon" kör igång vid åtta.
Ja maken bryr sig ju inte ett dyft om denna tillställning och själv tycker jag väl egentligen att det är bara nå't man ska se. Lite blandning av tradition och allmänbildning. Bryr mig inte så hårt om vem som vinner, för inga superlåtar iår inte.......vilket det sällan är enligt min uppfattning. Men ibland så kommer det en och annan pärla, vart femte år sådär, som är i min smak.
Kan just undra om det är idag storkovan på Lotto ska landa i Fagersanna, hos mig personligen eller till symmötet har mindre betydelse, bara den kommer. Känns som att det är dags nu, sedan länge faktiskt.
Men, men det blir väl en dryg tjuga som vanligt om det mot förmodan blir nå't alls.
Mätta och belåtna är vi nu åter hemma, efter en rikligt tilltagen "utfodring" av assyriska, syriska och arabiska maträtter, med kaffe, efterrätt och tigerkaka som avslutning.
Nästa gång ska vi försöka få till en "tjejträff till Ullared". Det är ju aldrig fel, eller hur? Och så finns det ytterligare en anledning: Att shoppa till kulturvännernas bäbis, som väntas i augusti. 
 
Frukosten är serverad.....undrar om det kommer någon gäst förutom mig då förstås....... 
 
Snart dags att åka, här en liten påskblomma att ta med till värdparet.
 
Lunchen uppdukad, bara att hugga in...........och Hjärtligt tack för maten!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0