"För mycket".....

.....blev det som gällde idag. Kommer nästan alltid lite "surt efter" då man varit ledig. Idag var det också mer "telefonterror" än vanligt. Det gick i ett, såpass att jag missade ett-slaget. Det är då den magiska lunchtimman inträder, men idag satt jag i godan ro och jobbade vidare. Plötsligt slängde jag dock ett öga på klockan nere i hörnet där på dataskärmen och då hade "riktmärket" passerat med flera minuter.
Bråttom iväg och bunkra upp ny mat, sprang på en jobbarkompis från två somrar sen och bytte några ord. Hon var nu bara tillfälligt på besök i Tibro, hade flyttat till annan ort.
Ja där ser man vad som händer mitt framför näsan. Har väl heller aldrig tillhört den där överdrivet nyfikna kategorin som alltid har hundra koll på sin omgivning....
Då är det stor risk att "nyheterna" går en förbi och blir skåpmat, innan man är uppdaterad.
Apropå "skåpmat" så har de nya klädpaltorna med hem från Skåne/Halland fått övernatta på en stolsrygg i köket. Hade själv svårigheter att få till daten med sängen, så kom försent en timma (med råge).
Ska bara...... var det hela kvällen igår och plötsligt så hände det: Att klockan blev för mycket.
Konsekvensen lät inte vänta på sig, tröttare än trött  var jag imorse. Men bara att bita ihop och ta sig till jobbet. På plussidan (som hjälp), kunde jag inkassera fullständigt kasst väder. 
Då fanns inget lockande alternativ som störde, utan bara att jobba på.
Inga fick ta spispasset och åstadkom både "kålpuddingsås" och köttfärssås, så imorron slipper jag äta gourmet-mat i papplåda från frysen.
Nu är det bara att ta hand om resten som blev över på grund av tidsbristen igår. Ren tvätt, smutstvätt i plastkassar och annat roligt.
 
Maken har också ett val till middag imorgon.....
 
....och måste ju multi-testa mina nya frukostskålar som jag unnade mig att köpa, av känt Skåne-märke. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0