Spegelblank sjö......

...... denna tidiga måndag morgon, då det åter var dags att ta sig till jobbet. Det mest spännande med dagen lär bli att se om rösten håller. Maken hade också noterat den vackra morgonen och förevigat den för omvärlden, genom att bjuda på foton via Facebook. Med hjälp av ljuset (kan man förmoda) har han börjat starta sina dagar vid en betydligt tidigare timma än vintertid. Pensionärens privilegium, att ta dagen som den kommer......
Fick ett samtal från syster i annat ärende och passade då på att fråga vilken bil vi skulle ta vid vår resa till helgen.
Det hade hon redan tänkt på och bestämt: "Vi ska ta min bil" blev det snabba svaret.
Så då var den saken bestämd, nu hoppas vi bara på bra väder också. Blir liksom lite roligare då...
Proviantering på lunchen, inklusive inköp av (den numera på måndagar utkommande) tevetidningen är utförd. Några billiga gourmetportioner blev också härbärgerade i frysen på jobbet. Alltid skönt att ha lite "nödproviant" på lut.
Information sammanställd och färdig för utskick inför "symöteseventet" lite senare i månaden. Lunchtimman väl tillvaratagen alltså. Jodå jag hann även äta resterna i matlådan, från i lördags.
Nu de avslutande två timmarna innan hemgång och blir det kaffe på altanen, med vattenmelon mmmmm......
Det fick bli en snabbfika visade det sig för risken att bli stekt var överhängande, över 45 graders värme var det därute.
I postlådan idag, mestadels reklam som vanligt en måndag, men även mitt nya linne fanns där i ett brev. Kunde inte låta bli att köpa ett exemplar.....
 
Skådespelet skiftar, igår kväll såg det ut såhär.......
 
....men imorse vakande vi till denna vyn.
 
Fika-tajm!
 
Det vill till att man inser fakta.........
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Miss Baby Peaches

Vilken härlig solnedgång!

2016-05-09 @ 18:54:57
URL: http://babypeaches.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0