Återerövrat.......

....hus, från alla prylar runtom på golven (tror jag). Men det brukar nästan alltid dyka upp lite "eftersläntrare" dagarna efter att gästerna åkt. Denna gången står iallafall snögubben Olaf på sin plats i fönstret och "vaktar" mitt förråd av stickor i den höga porslinsburken. Förra gången tog det mer än två veckor innan jag slutligen (av en slump) fick syn på honom under soffan.
Helt återställt är det dock inte än, återstår några tvättmaskiner att köra och grejer att bära ut till "gästrummet" därefter. Gänget återkommer till jul........
Ganska kallt ute, ca minus fem på termometern, men inget att skrapa på bilrutorna i morse. Ett tunt lager med puder ligger på gräsmattan utanför kontorsfönstret och hyfsat ljust är det (nästan lite sol), men blåsten vill inte riktigt ge med sig.
Lunchen ger rester i matlådan för min del baserat på tacos, medan maken får äta upp mormorsbiffarna som blev över (vad hände?).
Lite kompletteringar från affären behöver införskaffas under lunchtimman, men det ska väl hinnas med tror jag. Kanske även får in ett besök på Apoteket.......
Jag hade flyt, hann med båda ställena och parkering precis utanför entrén blev ledig lagom till mig, vid apoteket.
Ibland har man tur.....
Chefen skickade en hälsning från semestern....bild på guldfärgad sopbil därnere på Malta. Ja han blir inte så långvarig, åter på jobbet till onsdag.
Det var bara en maskin lakan kvar att köra, de åker som bäst karusell i tvättmaskinen nu. Inga passade på att dela en "korv" ärtsoppa och paketera hälften till morgondagens lunch, sen fick hon för sig att ett par pannkakor till inte vore helt fel, så det blev det mä'.
Maken får samma...... men utan låda.
Ps... pannkakorna var godkända, dög bra som kvällsmat också.
 
Grisarna undrar vart deras kompis tagit vägen.......
 
....och det är lite mer snö på marken utanför kontoret än hemma. I Skövde var det visst full snöstorm sa dom som varit där och tömt ur bilarna.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0