Besök på jobbet......

.....fick jag idag.  Av inga mindre än Storasyster, lillebror och deras mamma. De hade varit hos doktorn eftersom storasyster hade ont i munnen och inte kunde/ville äta.
Igår när morfar hade bakat klart pannkakorna gjorde hon iordning en stor sån med sylt och grädde, men kunde inte äta för det gjorde ont. Mamma fick äta upp medan hon tittade på. Då det såg så gott ut ville hon försöka igen, men det gick inte. Likadant var det med pepparkakan hon kom och bad om en stund senare......
Magen var hungrig men munnen ville inte samarbeta.
Men idag när de satt och väntade på sin tur till doktorn ville...och kunde hon plötsligt äta den macka hon hade med sig i en påse.
Doktorn tittade sen och sa att det nog var bra nu och då åkte de till bagaren och köpte bullar och chokladboll, innan de kom och hälsade på mig en stund.
Nu har de åkt vidare till bonusdottern, som jobbar kväll denna vecka så hon hade lite tid att umgås innan det skulle åkas till jobbet.
Nu får jag strax äta gourmet-portion med mandelfisk. Vi får se vad det blir vid hemkomst. 
En avstickare till affären för att bunkra lite mer mat och sen hem till ett arbetspass vid spisen, medan maken drog på idrottshistoriskt möte med föreläsning.
En fördel av allt matlagande blir iallafall matlådor till jobbet resten av veckan. imorron får jag chili con carne.......
Nu har jag landat i fåtöljen, men fick akut besök av den minste då ett av de fotbollsspelande barnen i mörkret utanför skadade sitt knä......
.....och knäckte en stor dekorationskruka, visade det sig. Så fotbollspelaren klarade sig bäst, men får nog ett blåmärke som minne ett tag.
 
Först påplats för pannkakor, men.......
 
Entrén till vårdcentralen/kommunkontoret, där jag var en snabbis igår och Ia idag.......
 
Fika på mormors kontor......
 
.....till och med Rosa Pantern fick vara med.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0