I ensamt majestät......

.....tillbringar jag för det mesta mina arbetsdagar på kontoret. Chefen är alltmer ute på uppdrag runtom i Västsverige. Men då det finns att göra och jag är van vid att arbeta ensam sen posttidens sista dagar, så är det ingen big deal. Har ju oavbrutet kontakt med omvärlden via telefon och vid arbetsdagens slut kommer chaufförerna in och byter några ord innan de åker hem.
Sen är även min arbetsdag slut, bara att återvända till Fagersanna och ladda för nästa dag. Så flyter det på för närvarande i alla fall och vart veckorna tar vägen är en ständig gåta.....
Känns som det är dags att börja titta i julgarderoben och lätta på trycket därinne, för ännu en jul med mycket pynt.
Men först i kön är nog de överfulla tvättkorgarna, (hur nu det har gått till?) och röjning av det som ska till återvinningen.
Innan allt detta ska jag dock hämta en ny (hel) hylla till kylen, som har kommit som postpaket och titta in på second hand såklart. Mera prylar att plocka i.......kanske.
Ikväll är det också dags för Liverpool att möta Leeds i engelska cupen, få se om någon kanal på burken sänder.
Nu återstår bara någon timma registervård och dylikt efter uppäten lunch, av den här arbetsdagen.....
På jobbet alltså......
Hemkommen efter att ha blivit en hundring fattigare, men flera saker rikare (på second hand) var det dags att ta tillvara arbetsledaregenskaperna och med fast hand leda Inga genom det mest nödvändiga.
När det var (halv-)klart fick hon lov att ta fram färdig lax ur frysen till morgondagens luncher. Lite bonus för väl utfört arbete kan vara en bra morot ibland.
Och ett glas cava som var kvar i flaskan fick hon också, så tombuteljen kan få åka med maken till återvinningssorteringen imorron.
Nu har hon bara en full tvättmaskin kvar att vänta ut och jag paketerar några till julklappar medan vi håller varandra sällskap.
Fåtölj-häng hägrar........
 
Kände att det var dags för uppladdning inför matchen och tog kaffe på maten efter lunch.
 
Hemma hade ett brev med fina inropade juldukar från Tradera, anlänt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0