In i dimman....

.......var det i morse då jag närmade mig Tibro, påväg till jobbet.
Hemma i Fagersanna hade vi bara precis minusgrader, men ju närmare jobbet jag kom blev det både kallare och dimma. Runt minus fem hade centralorten och dimmolnen vill inte riktigt försvinna, trots att solen försöker bryta igenom. Men det ska väl ordna sig framöver under dagen, för vanlig dimma är ju ett naturligt fenomen som löser sig hyfsat fort.
Värre är det väl med den andra sortens dimma på andra sidan det stora havet, som nog är mera problematisk att få bort.......
Nog tjatat om det, för idag är det åter fredag och till kvällen planerar jag att servera pil-pil. Det var ett tag sedan nu.
Måste bara införskaffa några till ingredienser nu på lunchen, men oljan och räkorna finns hemma.
.....och lagom till lunch.....dimman is no more!
Hej och hå, så försvann även solen. Var ute på lite ärenden under lunchen och sprang på sonen på ICA. Han skulle handla innan han började jobba och jag strax innan jag slutar jobba. En fredag känns det ganska "gött"......
Paket hämtat, julfrimärken inköpta, kontanter uttagna och komplettering av livsmedel för att kunna njuta pil-pil vid hemkomsten är avklarat.
Maken har fått order om att skala räkor och baka frallor. Sen får Inga sköta resten när jag kommer hem......för hon behöver både väg- och arbets-ledning.
Nu har vi invigt helgen med vin och pil-pil och på spisen puttrar en kalkonfiléstek som bäst. Den ska bli helgmiddag och förhoppningsvis lunchlådor därefter.
Snart landar jag i fåtöljen och påbörjar ett nytt projekt........
 
Senaste projektet, -julklapp till lillebror en kub i sex färger (klar igår).
 
Besök i buskarna.......
 
Vacker måne avslutar arbetsveckan, nu hem.
 
Fredagsmys....check.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0