Ibland blir man akut-arg.......

......när någon "är dum på riktigt". Hade en som ringde till jobbet och ville, ja vad ville hen egentligen? Det är fortfarande inte riktigt klarlagt, men att jag inte fattade något och faktureringsavdelningen inte heller kunde stå till tjänst med det kunden ville, var vederbörande väldigt missnöjd med och talade om för oss båda.
Inte i direkt trevliga ordalag heller, kan tilläggas. Då blixtrade det till i huvudet på den här tanten och hon sa att nu avslutar jag samtalet....och lade på luren. 
Vissa personer vill ha extra allt-service, antingen det finns eller ej. Dessutom tål de inte att man frågar dom om det mest elementära för att få grepp om vad i problemet ligger. Moment 22 ligger väl närmast tillhands för att beskriva situationen........
Annars kom jag ju upp som vanligt i ottan, om än inte sprudlande glad och munter, men på benen och till jobbet är inte illa pinkat ändå. Och där som välkomstbonus skulle datorn stänga ner och göra uppdateringar. Gott om tid innan växeln öppnar tänkte jag och lät den hållas,.....och hållas.....och hållas. Fyrtio minuter tog den på sig och sen var den nollad på vissa rubriker, så jag kom inte åt alla arbetsredskap. Ringa support......
Inga större problem med någon som kan, men han tyckte också det var lite märkligt.
Har nu landat härhemma och packat inför morgondagens resa till huvudstaden, samt lagt in all tvätt i skåp och byrålådor. Maken sölar med äppelmostillverkning idag också, så en rejäl laddning lär det bli att ta med.
Inga stenvägrar att göra matlåda, så det får bli en gourmetversion från jobbfrysen som nödproviant imorron.
Inget ljugande lär hinnas med då heller, för bara hem och iväg direkt efter jobbet........
Tanten är änna lite trötter.....
 
Får bli några eftersläntar-bilder från Spanien idag......
 
....här en palm "som kvittrar", hundratals fåglar bor/vistas däri.
 
Hittade ett flygplan också, taget för ett tag sen från kontorsfönstret.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0