Många samtal.......

....blev det, då jag idag haft jour-kundtjänst åt både huvudkontoret och en annan filial. Detta på grund av utbildning och fortsatt sjukdom. Än så länge har jag "överlevt" och nu ska vi grunda (Inga och jag) med lite lunch, innan jag tar mig an eftermiddagen också. Skönt ändå att ha Inga som hjälp och stöd i en ovan situation.
Efter hemkomst är det bara att ta en promenad till frisören, där jag har en date för att korta av tillväxten igen. Visst börjar det kännas lite långt, men inte så pass att jag helst skulle vilja ha det klippt i förra veckan, som oftast brukar vara fallet. Antingen "har det växt sämre" eller så har jag lyckats boka tid, i tid den här gången 
Läste på nätet om att det är Internationell matmarknad i Skövde just nu på torget, i några dagar framöver. Det verkar spännande, vi får se om det går att stoppa in nånstans på agendan.
Eftermiddagen påbörjad, eller egentligen har bara dagen fortsatt, då jag plötsligt kom på: att någon lunchrast kunde det inte bli, eftersom ingen svarar i "min" telefon under den tiden. Får väl prata med mat i munnen......(hahaha)
Nä, ska nog hinna tugga ur mellan samtalen tror jag, men får snällt stanna på min plats i alla fall.....på övertid.
Ja det blev en spännande dag, med säckar som hamnat i växthus och handväskor i tidningscontainers. Bara för att nämna något av allt det har ringt om, från alla möjliga och omöjliga håll, runt om i vårt land.
Nu har jag också varit och klippt mig, samt ätit ett av våra äpplen, direkt plockat från trädet....kallt och gott.
Inga foton tagna idag utan det får bli lite "skåpmat".......
 
Ia letar efter hockeybilder i ett helt tomt album......
 
Kanske skulle blanda mig en irish?.....eller inte.......
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0