Mer än halvvägs redan.......

....på den "nya" veckan och registervården ser inte ut att ta slut på ett bra tag än.
Arbetsorder är även lagd därhemma, på nödvändigt men trist. Vi får se hur maken har lagt upp det....
Har inte regnat än idag och himlen är lite ljusare än igår, men fortfarande är det mulet.
På julklappsfronten "rullar det på". Igår sorterade jag upp allt från "arkivet" som ska skickas utomlands och fyllde på med nyinköpt godis. Än fattas några småsaker, men snart så kan jag väga och paketera.
Det trista i hanteringen är att portona är ofta dubbelt så dyra som innehållet, så man får planera väl och köpa lätta saker. Men vem vill inte ha paket/brev i fysisk variant, så sluta skicka är inte ett alternativ än.....
Apropå fysiska brev, så kom det D-vitaminer och nyponpulver hem igår från hälsokostbutik på nätet. Ja gratis är det ju inte, men förmodligen gör det lite nytta i alla fall.
Får se det som en investering på sikt........
Nu är det åter dags att aktivera "mina assistenter" för lunchrasten är till ända.
Och när chaufförerna kom in ville en av dom ta ett foto av mig med sin kamera. Förbereder du Halloween frågade jag då.....och det var precis vad han gjorde. Någon app som förvandlade ett helt vanligt ordinärt monster till ett mera bloddrypande sådant. Både han och kollegan som varit utsatt för samma test, tyckte att fotot blev bra......  
Maken hade tagit tag i uppgiften och städat av huset, nu är han ute på promenad. Jag sitter och väntar på att potatisen till matlådan ska bli kokt och hoppas sen på lotto-dragningen som vanligt.
Handlade lite i lokalbutiken på hemresan, så nu har maken fil till frukost imorron igen.......
Efter ljug kommer sen teve, det vanliga utöver lottot. Men kanske att jag kollar på Manchester-derby i engelska cupen som insomning efter bönderna. 
Ja för igår bevisades återigen att Tottenham inte kan vinna över Liverpool (i samma cup). Ska påminna barnbarnen om detta nästa gång vi ses..........
 
Här är mina assistenter i registervårdsarbetet.........orange=klart, grönt=kontakta kund, blått=återkoppla till faktureringen och gult för att markera på kartor. Jag sliter rätt hårt på dom! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0