Ska bli skönt.......

.....med helg. Är vääääldigt trött på registervård och blöjabonnemang i synnerhet, men det kommer att bli följetong i många veckor innan vi någorlunda kommer att kunna känna oss klara.
Har varit och införskaffat lite påfyllning till kylen nu på lunchen också. Inga bestämde att det får nog bli tacos till "fredagsmys".....och vin finns det kvar sen förra veckan.
Solen är på besök, men det blåser rätt bra och inne i centrala Tibro var det stormbyar med virvlande höstlöv.
Ikväll blir det sen det vanliga på fredagar vid teven.
Imorron är det Klädbytardag (flyttad från Parken i Tibro) som extra attraktion på Fagersannaloppisen. Kanske finns nå't roligt till de mindre människorna i omgivningen. Har ställt frågan till modern vad (om något) som behövs.
Hemma och ska snart börja tärna grönsaker till tacos, maken ska ta sin promenad först i blåsten så jag kanske startar med ett glas vin medan jag väntar. Risken finns "att han blåser bort", men då får jag väl både äta och dricka själv (hahahaa) när jag blir hungrig.
Får väl ta och sätta väckning imorron också, trots att det är lördag, så jag inte missar några fynd genom att ligga för länge. Dock behöver jag ju inte gå upp vid sex.......
Nu ska jag göra som Shirley Valentine...... hälla upp ett glas vitt och prata med väggen medan jag choppar grönsaker. Skål allihopa!
 
Vad attan har de ställt upp här då, undrar kompisen. På väg till föreläsningen med Maskrosbarn.
 
Här går det löv-virvlar.....
 
Lunchlådan.....
 
.....och efterrätten (ministrut). Ser inte så ut kanske, men resten ligger i frysen och de var inte så goda tyckte jag...
 
Det blåser bra stora vågor på sjön.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0