Slapp att skrapa.......

.....rutorna på bilen i morse (fredag). Det var första gången sen jag kom tillbaka från värmen, för de två senaste morgnarna har det varit ganska hårt sittande is att ta hand om, innan man kom iväg till jobbet.
Nu är det bara att jobba klart, innan färden går mot huvudstaden.....
Kunde sluta lite tidigare, så vi kom iväg strax efter halv fyra. Stannade en snabbis i Arboga för en singelburgare och kaffe på Burger King (som omväxling för MacDonalds).
Var uppe runt halv åtta och kunde sälla oss(jag) till Idol-tittandet. Storasyster sov redan, men alla bröder var vakna.
"Pratade" lite med lillebror, men han somnade ganska fort han också. Maken hittade Västerås-hockey på datorn, så han roade sig alldeles själv.
Sen var det att krypa in i nedersta våningssängen och på bäddsoffan bredvid för morföräldrarna. Mellanbrodern (som "blev av med" sin ordinarie säng) fick en madrass elsewhere.
Storasyster vaknade mitt i natten, hörde vi och ville "käka som lillebror" , varpå far fick fixa välling till henne för att få fortsätta sova en stund.
Jag sov i omgångar, men vaknade till ordentligt vid 8.30 då kaffet sades vara klart. Morfar serverade rostat bröd till. 
Det blev bestämt att morfar skulle följa med de stora grabbarna på fotbollscup, medan mamma och minsta brodern åkte först på en invigning av en kompis hårsalong och sen skulle skynda till fotbollen.
Mormor, fadern och storasyster gick en kort promenad för att fika med bekanta på "La petite France".
Inga hoppade sen fram ur trunken och härjade lite med tvätt och disk, medan hon väntade på att internet skulle samarbeta. Samtidigt tog far och dotter en "powernap" och nu blir det nog lite ris med kött serverat. När morfar med anhang kommer hem ska vi äta pizza. Då drar föräldrarna på kalas och vi får se om lillebror vill äta flaska. Han var visst lite sådär kräsen med det........ 
 
Lillebror somnade hos morfar, medan vi hörde på hur storasyster tvättade håret. Hon lät precis som hennes mamma gjorde, i den åldern.
 
Sen tränade dom julsånger med pappa i köket........
 
......och grabbaran förberedde fotbollsaktivitet.
 
En sån åt jag till kaffet, blev bjuden till och med.
 
Det fanns mycket mer att välja på om man var hågad.......
 
Det Ni lämnar, tar jag......
 
Två små kompisar ute på promenad.
 
.....och här hittade vi Bamse!!!! på hemvägen.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0