Strandhäng.........

......blev det idag runt lunchtid, där vi mötte en lördags-ledig vän. Denna gång också La Mata-stranden, men i södra delen precis där den börjar.
Två stycken badade medan en gick handväske-beklädd i vattenbrynet och blötte ner kjolen. Sen låg dessa samma två och solade på handduk. Då valde jag att sitta på kanten av uppgångsrampen. Detta av "säkerhetsskäl" då det är mycket tveksamt om jag skulle ta mig upp igen från sittande läge i mjuk sand.
En fördel för min del, var också att jag inte blev så sandig..... 
Vi förflyttade oss sen till en mindre bar med lagom enkla rätter att välja på till lunch. Blev kvar en bra stund, så bonusdottern valde att bada en gång till så att tanterna fick sitta lugnt och fint pratande ett tag till.
Då dök det upp nybekanta svenskar till kompisen, från hemtrakterna och det blev mera prata en stund.
Vi valde dock omgående att röra på oss, tillbaka till bilen. Som vi lyckats parkera vid ett träd med den enda skuggan i syne på långa håll. Fick se en "Supermercado"-skylt uppe i backen som behövde undersökas och då kom vi därifrån med en vanilj-croissant till balkongkaffet och lite nötter.
Äntligen kom vi oss för att kolla in takterassen också, då vi kom hem. Fin utsikt och bra torkväder för tvätt däruppe.
Två stycken hade släpat upp stolar och solade, men annars väldigt öde.
Bonusdottern tog sig ner till poolen för en ny simtur och fortsatt solande, medan jag har ordnat tvärdrag i lägenheten och mitt i sitter jag med mitt ljug.
Åker nog neråt stan om nån timma, sen blir det förmodligen asiatisk meny alldeles härintill. Imorron ställer vi väckarklocka, för att komma till Citruslundens marknad ytterligare en gång....... 
 
Kakeldekoration hos ett hus i närheten......
 
Dagens lunchmeny.
 
Vår bil vid alldeles egen skuggplats......
 
En sån där härlig fiskdisk....fanns det i supermercadon vi "hittade".
 
"Parasoll-grannen" har en mycket vacker och välskött trädgård nedanför vår balkong.....
 
....även med detta fina träd runt knuten.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0