Torsdagen började.......

.....där onsdagen slutade, precis som vanligt med andra ord. "Lyckades" också precis som vanligt, somna framför teven och sov gott mesta delen av husletandet i England. Men då var jag hyfsat pigg för att kunna följa bönderna klockan åtta i alla fall.
Just som jag upptäckte att det kommit ett meddelande på telefonen, där kompisen frågade om jag var hågad att följa med på en föreläsning torsdag kväll (som anhörigstöd i Skövde anordnade) och det svarade jag ja på.
Sen blev jag sittande kvar framför "Syrror", men så mot slutet ringde bonusdottern och vi pratade en dryg halvtimma. Därefter zappade jag över till fotbollen och såg det sista av Manchester-derbyt, där Zlatans lag gick segrande av planen. Dock var det inte han som nätade, utan en spanjor.
Matlådan som är med idag får vila tills imorron. Jag bryter av med en gourmet-portion från Findus och sparar "kålpuddingsåsen" till fredag. Åt ju denna rätt även igår. (Sen kan dessutom kontorshunden få "hemmalagat" när hon återkommer imorron.)
Fortsatt mycket "att pilla med i registret" men har kommit en bit på väg i alla fall.
Nu har solen ändå varit på en liten visit idag och om det blir som förutspått återkommer den imorron. Ska bara snabbt lägga upp ljuget, innan jag blir hämtad av kompisen för utflykt till Skövde.
 
Fina höstfärger och ljus över sjön........
 
.....men myntan är fortfarande grön och fin.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0