Varför försvinner.......

......alla lediga dagar med rekordfart? Som jag ser det måste man ju sova ikapp på morgonen, både lördag och söndag. Varför kan man inte få dra av dessa timmar och ändå ha full dag att göra saker?
Tiden räcker aldrig till, till det man både vill och måste känns det som. Denna dag startade alltså runt tio-snåret med frukost och kolla datorn. Vips var klockan nästan elva och jag fick ta mig i kragen. Snabbdusch och sen iväg mot Hjo till syster, men först ett stopp för att köpa "Snickarbakelser" till det tänkta kaffet.
Slank dock innan ankomst till syster, in på second hand där i Hjo och kom ut med några småsaker. Efter fikat hos syster en snabbis på Fagersanna-loppisen också, innan jag återvände hem.
Sent om sider blev det middag och plötsligt för en stund sedan kom jag på: Skulle ju köpt BINGOLOTTER......
Snabbt ner till affären för att fråga om dom hade, men nej......
Blev tre Triss-lotter istället, hade haft en vinstlott stående flera veckor på spisfläkten som nu blev bytt mot nya chanser.
Men i datatider finns det ju möjlighet att köpa lotter på nätet. Det är nu gjort och jag väntar på att maken ska komma till köket med utskrifterna.
Kvällen är räddad.....eller inte, vi får se.
Imorron ska vi åka och kolla  en utställning med stenläggningsförslag, inför vårt framtida stora projekt med gårdsplanen. Preliminärt lovat, troligen utfört innan midsommar 2017, när vi lagt definitiv beställning.
 
"Snickarbakelse" med "sågspån" och allt......
 
"Nostalgi-dekorationer" vid caféet på Fagersanna-loppisen.
 
Middag: Fläskfilé med tillbehör.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0