Kulturresa till Skara.......eller inte.

......med symötestanterna, avresa klockan tio. Det är vad som väntar under lördagen. Vilket utbud som erbjuds är ännu oklart, men nån utställning var det visst. Sen ska vi givetvis testa mat- och fikakulturen på orten.
Chaufför hämtar vid dörren, så bara att åka med och ha plånbok till hands för fynd på annan ort än annars.
Ja så bara var väl inte det, då mitt huvud inte ville åka. Får gå på lägsta växel här hemma, njuta av vädret och konversera maken som inte varit hemma på en vecka. Funkar det också om man "rättar in sig i ledet" och accepterar ändringen. 
Finns ju piller som kan hjälpa och "champagnen" vi drack till bakpotatisen igår var väldigt god. Sen vann Liverpool sin bortamatch mot Chelsea och det gjorde inte ont ett dugg. Bra fotboll bjöd båda lagen på också.
Apropå fotboll, så är det visst sådan både i eftermiddag och imorron förmiddag, här på lokal nivå. Maken ska förstås dit, så Inga får väl fixa lite mat före tre. Det ska nog ordna sig, för hon behöver inte sympatistrejka längre, då det börjar rätta sig till i de övre regionerna.
Finns säkert lite Premier League för mig att kolla på och lite annat att skrota runt med i maklig takt......... 
"Hemmadag" kan vi rubricera denna lördag istället kanske. Hoppas tanterna hade en skön utflykt i stora staden Skara. Får satsa på nästa sammankomst......
....och vinna storkovan på lotto att finansiera ett ordentligt kalas. Hoppas kan man ju alltid, fram till åtta iallafall.
 
Ytterligare ett foto från huvudsta'n. Syskonen konverserar.........
 
Utesittarväder till kvällsmaten.....firade vi med champagne.
 
Inga bjöd på middag: kyckling, wokade grönsaker, "experimentsås" och klyftpotatis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0