Mulen morron......

...... och en aning mörkt fortfarande runt sex-tiden, minner om hösten som är i antågande.
Men fortfarande 15 plusgrader vid denna arla tid på dygnet. Nu frampå förmiddagen har solen åter vaknat och firar precis som jag att det är fredag.
Slutar vid lunch idag och ska roa mig med en röntgen på Skaraborgs sjukhus, för att se om det finns nån "täthet" i benstommen (vad är det annars som väger så mycket kan man undra?)
Men behöver kollas då jag ätit cortison i flera år tyckte jag och läkaren höll med.
Maken aviserade igår kväll att han skulle återkomma hem under dagen, så nu är friden slut som han uttryckte det. För vem är frågan, men vi kan ju tolka det var och en på sitt sätt. (haha)
Knät är lite mer samarbetsvilligt idag, men fortfarande stelt och lite svullet, men låsningen lyser fortsatt med sin frånvaro....... alltid något.
Kompisen med ressällskap verkar ha landat ordentligt där i söder, men hur väderleken är vet man väl inte mitt i natten kanske. 
Det var en väldigt smidig och smärtfri röntgen, nu återstår bara att hoppas resultatet av den visar något positivt.
Passade sedan på att besöka det nya shoppingområdet och handlade lite både på Jula och Willys. Maken hade hunnit hem före mig och nu har jag laddat ugnen med bakpotatis från shoppingturen och dessutom tagit ett smakprov på saltgurkan jag hittade i en av affärerna.
Fredagsmys blir alltså bakpotatis med räkröra och färsk baguette. Sen avslutar jag kvällen med fredagsmatch från London. Liverpool möter Chelsea på bortaplan. Maken sitter nog gärna vid sin dator och sorterar idrottshistorisk forskning till långt in på småtimmarna misstänker jag.
Själv hoppas jag att inte däcka förrän matchen är slut..........
 
Precis då jag somnat igår pep telefonen, ett meddelande kom med denna.......
 
......och denna, (samt flera andra kort på dessa motiv) vilka jag kunde vakna till imorse.
 
Först "bunkrade jag upp" lite hos Biltema......
 
....sen var jag härinne i tio minuter......
 
....inan jag införskaffade "fredagsmys".
 
Hemma låg den här på köksbordet, signerad av författarna och maken hade minglat med en massa kändisar framförallt från idrottens forna dagar. Några fastnade på bild: Tommy Engstrand och Lars Ohly kunde skymtas på fotona.
 
Gjorde druvsaft på de sista klasarna och drack med andakt. Nu får vi hoppas på mer nästa år.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0