Ny dag, ny vecka, nya.....

....uppgifter och nya utmaningar följer med detta. Ja det mesta går väl i de vanliga vardagliga spåren, men en och annan avvikelse kanske det kan bli. Av angenäm karaktär menar jag nu, annat kan kvitta för där är det bara bra att det lunkar på i invanda spår utan störningar.
Vädret ser lovande ut (än så länge) hoppas det håller i sig tills jag slutat för dagen. Då kan kompisen och jag sitta ute i solen på vår altan och fika. Hon har helledigt idag och kommer förbi när jag slutat. Sen tar det ett tag innan vi träffas härnäst, eftersom det nu åter är dags för henne att åka söderöver på arbete.
Ska nog besöka den nya bagaren här i Tibro under lunchen, så hon och jag kan göra ett utlåtande om deras bakverk.  Annars behöver jag inget handla..... för mjölken tar aldrig slut då maken är på resande fot.
Då har vi "fikat" i två timmar, på altanen i perfekt väder. Blev lite kyligare mot slutet, men inte kallt. Vart tog tiden vägen? Nu blir det lite tidsbrist för Inga att fixa matlåda, så får bli en gourmet-soppa från "lagret" i jobbfrysen.
Mackor hinner hon bre' om en stund.......
Och jag kan både ljuga och titta på teve samtidigt, så där sparar vi in lite tid innan det åter är dags att ta sängen i besittning för natten.
Imorron tar vi hand om en ny tisdag.......
 
"Rea"-dekoration på plats på jobbet.......
 
......och snigeln är hemma där i sin buske vid fönstret.
 
Händer en del på Fågelviksleden, både möbeltransport och utryckning.
 
Fyllde den lilla häftiga flaskan med hemgjord druvjuice, som kul smakprov till kompisen. Vi tog även lite äppelmust i vinglas......
 
....men först fikade vi.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0