Vernissage.......

.....och invigning av muséets utställning om Tibro-slöjdare är det ikväll. Men jag väntar nog någon dag ytterligare innan jag besöker eventet. För lite nyfiken på hur de har exponerat morfars alster, samt vad som är beskrivet om honom är jag allt. Utställningen kommer att stå till mitten av november så gott om tid finns.....
Annars lunkar det på, precis som vilken vanlig onsdag som helst. Vilket framme ikväll även innefattar lotto-dragning utan vinst, eller??
Alldeles strax serveras lunch, först till mig .......och sen till kontorshunden. Det är ett av hennes "moments" på dagen. En brödbit till frukost, promenad runt huset med husse och lunch-"diskning" åt mig.
Däremellan kan det bli tjänsteresor med husse i firmabilen, vilket också verkar vara till belåtenhet. Ja det vill till att ha förmågan att kunna ta vara på livets "moments" och där har vi lite att lära, av just hundar.
Fick under förmiddagen ett foto från syster och assistent, sittande på nostalgi-caféet i Tidan, avnjutande en fika. Det gör de rätt i....... 
Påväg hem fick jag (och ett antal andra) stanna på vägen för att "and-armén" hade beslutat att flytta sina trupper. Kors och tvärs över vägen velade dom. Här är det inte tal om givakt och marchera i takt inte. En av bilarna kom på den ljusa idén att tuta på dom, men hade det nånsomhelst effekt? Inte då.
Det tar den tid det tar och vi har inte bråttom, dessutom har vi inte fullt ut bestämt oss vilken sida vi ska till. Kanske pausar vi en stund mitt på vägen och funderar innan vi ändrar riktning....... eller fortsätter.
Ingen idé att ens reta sig på, bara att snällt co-exist med dessa flygfän.
Jodå, dom är numera alldeles för många, men vad hjälper det att som en del grannar oja sig över deras existens och närvaro. Blir det ohållbart får man väl kolla med kommunen om dom har resurser att hjälpa till med.
Tills dess låt dom va' och låt dom äta av alla äpplen som lockar hit dom från sjön. Sammalunda är det runt Muséet inne i tätorten.
Blomkålssoppa med krutonger och räkor har Inga provat att laga. Jag ska strax smaka, låter det bara svalna lite först.
Inte såvärst mycket smak kanske, men då smakar det ju inte illa iallafall.......
.....och fortfarande är det sommarvärme plus..... ute.
 
Smakportion-kvällsmat och sen får det bli lunchlåda imorron, resten fryser jag så maken får smaka (haha)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0