Återigen fredag........

.....och återigen "grus i maskineriet" på personal- och fordonsfront. Telefonen ringde halv sju och kollegan frågade om jag hade nån på förslag, eller om maken var sugen på sophantering.....igen.
Tyckte inte jag ville väcka honom och föreslå en dag i regnet, att springa efter sopbil så det fick väl klara sig ändå kom vi överens om, när ingen inringare fanns tillgänglig.
Sen väl på plats på kontoret, kom en av chaufförerna in och sa att "han hade en bil till salu" för tekniken strulade.
Kollegan och han kollade, ringde efter reservdel och pillade lite så halva tömningsfunktionen kom igång.
Men detta resulterade alltså i att rundan fick köras två gånger, efter byte/"lån" av annan bil (när den var klar för dagen med sin tur). Reparation kvarstår, måste göras såfort reservdelen kommer. Utlovad till måndag... med posten, vad tror vi?
Men nu skjuter vi problemen framför oss till måndag och tar helg.
Köpte varsin Budapest-bakelse hos "Bagar'n" och nu är vi fika-mätta. Solen skiner en aning på altanen och där sitter maken med montering av senaste trädgårds"leksaken", en lövblås/sug.
Inga ska strax rensa kantarellerna inköpta igår och senare i kväll (kanske till ett glas vin) blir det svamp-macka. Tror säkert att den smakar lika bra som om jag hade plockat dom själv....i skogen.
Landning i fåtöljen, med dumburkstittande följer och imorron får vi se vad vi hittar på. Sovmorgon är en självklarhet iallafall att starta med........
 
Fredags-fika efter jobbet........
 
"Titta vad jag hitta' i bilen"..........
 
Nu ska här testas......Var är löven??
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0