Då var det dags........

......att förbereda sig för besök på ortopeden. Mera mentalt då menar jag för vad de kommer att säga och ge för förslag.
Annars ska även meddelas att jag ljög lite igår angående hur många blåbär vår buske levererat i år. Pratade med maken och sa att jag lämnat det ena bäret till honom av de två, men då sa han att han ätit flera stycken!
Nu var det ändå inga mängder, det hade jag redan koll på, men fortsättningsvis blir det "finders keepers"  som gäller alltså. Först till kvarn osv.......
Men en stilla undran: Är det ett förlegat tankesätt att se till att "alla ska få smaka" eller få sin berättigade del av vad det vara månde. Jag tycker dock fortfarande att man ska ha ett sånt tänk.
Och inte blev man mycket klokare efter att ha träffat ortopeden. Jo det är såpass illa att vi kan operera, men jag har sett värre. Sen skulle jag veta att ca 20 procent inte blev bra i varierande skala. Alltifrån helkört med flera operationer, till bara kvarstående ont/svullet i största allmänhet. Rehabtiden efter sjukskrivning 2-3 månader var sedan upp till ett år oavsett. Ingen lätt sak att ta beslut om. Får fundera lite, prata med en till som gjort detta ganska nyss och testa mig fram med träning/rörelse i någon form i-väntan-på/ -eller istället för, om det blir bättre. 
Ja det går runt i huvudet, har ju iallafall inte ont i viloläge nu.........mycket att väga in alltså.
Glömde grönsalladen hemma i kylen, avsedd till lunchpajen (i fykantig låda). Den fick istället utgöra basen till min kvällsmat då.
Sen var jag på grönsakshuset och fixade efterrätt.......... samt en saltgurka till morgondagens frukostmacka.
 
Morgondimma väller återigen in över sjön......
 
Ser ut som om Strandstadens hus och hamn ligger "inbäddade" i bomull.
 
Sundare livs-stil på gång..........???? vem vet....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0