Det tar aldrig slut.........

........på händelserna runt jobbet.
Börja om från början hela tiden på personalfronten. Egentligen inte mitt problem i grunden, men allting hänger ju ihop........ och påverkar även min situation väldigt mycket.
Nu är det i alla fall telefonfritt en timma och ytterligare matrester i lunchlådan, som gäller. 
Hann handla lite förnödenheter också och ska kolla till second hand, innan jag beger mig hem till ett nytt "skinande" tak.
Och välstädat efter hantverket får vi hoppas, men de har nog inte hunnit färdigt till fem utan får säkert hålla på ett tag till tänker jag. 
Bara ett litet "mini-fynd" på butiken idag och fortfarande ser det ut som hejsan därhemma, men de har inte så särskilt mycket kvar att lägga. Sen är det städning.......vilket behövs.
Då jag kom hem var det fullt på uppfarten, så får parkera hos grannen en stund. Takläggarna satt på taket och åt hamburgare från MCDonald's, men nu jobbar de igen.
Innan jag åkte från jobbet ringde "jultomten", jo jag frågade och han sa att det var han.......
En chaufför fanns till utlåning på fredag, då vi har akut-akut behov. Hen skulle snabblära sig nödvändig teknik imorgon och sen finnas disponibel till att lotsa runt "kartläsaren" i berörd bil.
En dag i taget-principen håller vi hårt på i nuläget, vågar inte tänka längre än så just nu. Kanske att det lättar något när semestrarna är över, men vissa saker kvarstår fortfarande att hitta en hållbar permanent lösning på.
Vi gör vårt bästa och tänker så det knakar på alternativ........
 
"Meal-time" .........på taket och för övrigt fullt på hela gården.
 
Bara några pannor kvar vid ena kanten och längst upp nu......
 
Kollar så det går juste till...... idag också.
 
Fortfarande ingen vidare utsikt från makens kontor.....
 
Kvällsmat: Ägg med räkor och dillmajonnäs på rostat bröd.....jodå det gick ner!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0