Halvdag shopping........

...... var det innan jag nu avslutar dejtandet med tvättmaskinen, för det blev ytterligare två maskiner att köra...... över till idag.
Solen kom på besök en halvtimma runt fem igår, men försvann lika snabbt igen.
Lottoutdelning blev det ingen alls igår och medan jag konstaterade detta, kom det rapport från maken om en första "blues-sittning" på Engelen. Sen visade det sig att han avslutade med en kvälls-spelning på Sankta Clara efter denna (och ytterligare en öl....).
Själv satt jag framför teven och glodde på friidrott, utan alkohol-intag. Det klarade jag av i fredags, två glas blev det då....
Solen sken då jag klev ur sängen, men lagom till avfärd mot Skövde för shopping, kom regnet. Gjorde ju strängt taget ingenting, då all sån aktivitet låg inomhus.
Började med att panta två kassar flaskor, så nu kan vi "spara" igen, sen en genomgång av rean på Cassels, som resulterade i några plagg till bara mig. Därefter H&M för några småsaker inför stundande barnbarnsfödelsedag.
Som avslutning på Elins Esplanad ....ICA Maxi, innan slutligen Ö&B för främst tvättmedel.
För det har ju tagit en del på den varan senaste veckan. Först alla barn med sölande beteende och sen efterdyningarna hela gårdagen (och idag), då tar det ganska hårt på förrådet.
Nu skiner solen igen, Tottenham vann sin match och Man United leder efter första halvlek.
Till middag idag "fick" jag kalkonstek med tillbehör och till kvällsmat igår bjöd Inga på "spontan-soppa" (broccoli, blomkål, lök, potatis och ädelost). Det som blev kvar fick bli frysmat för framtiden. 
Nu ska jag försöka njuta av den sista ledigheten(?) innan det är måndag igen........
 
"Spontansoppa" med salamibitar igår.......
 
Varför ändra "vinnande koncept", kör därför repris på lördagens frukost-meny.
 
Hamnade bakom de här i regnet in mot Skövde. Säkerligen deltagare från "British meet" i Karlsborg i helgen.
 
Många vita bilar som var och handlade, en av dem är min.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0